Veelgestelde vragen

> Ik heb een bestelling gedaan, maar het product is te groot!
Dom! Bij elk product hebben wij een zogenaamde ‘maattabel’ geplaatst. Als je twijfelt over de maat, lees de beschrijving of meet jezelf of degene voor wie het is op. Over het algemeen valt de kleding wel ruim (PUMA/Adidas achtig), maar meten = weten.

> Ja, leuk dat ik dom ben. Maar nu moet ik hem ruilen natuurlijk!
Ruilen kan. Is geen enkel probleem. Maar… hou er wel rekening mee dat dit sowieso weer extra verzendkosten gaat opleveren (€ 6,00). Terugsturen van producten kan altijd naar ons antwoord adres, de bijdrage voor het opnieuw opsturen kan je in de zak erbij stoppen of naar ons overmaken (LET OP: Terugsturen naar het Antwoordnummer is geheel op eigen risico, regelmatig komen pakketten helaas niet terug, wij nemen daarvoor geen verantwoordelijkheid!):

Antwoordnummer

FRFC1908
Antwoordnummer 2004
3299 ZZ, Maasdam

Rekeningnummer

FRFC1908 Merchandise
IBAN: NL64 RABO 0159 3390 57
BIC: RABONL2U

> Kan ik het niet op komen halen?
Nee. We doen dit vooralsnog als een hobby voor de fun. Ophalen is helaas niet mogelijk. Overigens zijn er wel wekelijks verkopers bij de thuiswedstrijden te vinden op Varkenoord en DHZ. Vraag daar bij de ingangen een beetje rond en je komt automatisch bij de juiste personen terecht! Ook kan je via het contactformulier contact opnemen om een bestelling op te halen op Varkenoord.

Contactformulier

Dit is dé manier om met ons in contact te komen… tenminste. De beste manier is Twitter, als je dat niet hebt is mailen ook goed natuurlijk. Dat kan je hieronder doen. Wij zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden met hopelijk het antwoord dat je zoekt! Naast het contactformulier vind je de veelgestelde vragen. Op de site proberen we zoveel mogelijk alle antwoorden te geven op de vragen die je kan hebben. Mocht je toch een vraag hebben; stel hem! Domme vragen bestaan niet, alleen vragen die al beantwoord zijn. Dus mocht je onverhoopt geen reactie krijgen? In dat geval had je het antwoord al moeten weten…

Contactformulier

Naam (*)

Email (*)

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

[ssba_hide]

2 kwebbelen over “Contactpagina

 1. Arjan schreef:

  Flatcap besteld en binnen 2 dagen binnen.
  Top
  Staat me trouwens heel goed.
  Ga zo door!

 2. Maarten schreef:

  Site top verzending is snel en de kwaliteit is super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *