Laatste LN'de

Als Twaalfde Man achter Chris Gyan!

Gepubliceerd op 29 augustus 2017 - 09:19

Christian Gyan, jarenlang Feyenoorder tussen 1997 en 2007, uniek door zijn gebeden voor de wedstrijd maar bovenal een zeer bijzonder mens die altijd bereid is om anderen te helpen.

Nu heeft hij echter onze hulp nodig! Hij kampt met serieuze gezondheidsproblemen. Hij krijgt af en toe zware epileptische aanvallen, de oorzaak van die aanvallen wordt nu door neurologen onderzocht, maar de kans is reëel dat hij een zware en zeer risicovolle hersenoperatie moet ondergaan. Als gevolg van zijn gezondheidsproblemen kan hij niet meer werken, terwijl hij ook kampt met schulden. Deze schulden zijn voornamelijk veroorzaakt doordat hij al die jaren zijn geld heeft gebruikt om anderen te helpen.

Feyenoordsupporters van De Noordzijde zijn daarom een initiatief gestart via Dream or Donate om Gyan zo veel mogelijk te steunen in deze moeilijke tijden. Wij steunen dit initiatief voor de volle 100% en hopen dat we ook op uw steun kunnen rekenen! De teller staat inmiddels op ruim € 18.000,- maar dat kan nog veel hoger!

Feijenoorder ben je namelijk niet voor even, Feijenoorder ben je voor het leven.

Doneren doe je hier (klikkerdeklik): Dream or Donate