Laatste LN'de

Eén ding is zeker, Feyenoord heeft de beker!

Gepubliceerd op 26 april 2016 - 16:56

Inmiddels bekomen van alle festiviteiten en de kater overwonnen, wat ons weer de mogelijkheid geeft om fatsoenlijk terug te kijken op afgelopen zondag. Een geweldige dag waarin Feyenoord na lang wachten eindelijk weer een prijs in de wacht weet te slepen, die goed is voor rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase van de Europa League.

Het was misschien geen hoogstaande wedstrijd, echter was Feyenoord op alle fronten de bovenliggende partij ten opzichte van FC Utrecht, waarmee de bekerwinst ook meer dan verdiend is. En waar Feyenoord te maken heeft met een teleurstellend verlopen competitieseizoen, mag er met trots worden gekeken naar het bekerseizoen. Maar liefst zes Eredivisieploegen werden verslagen, waarin het vrijwel iedere wedstrijd de bovenliggende partij was.
Speciale dank gaat uit naar het Tifo team, FRFC1908, De Feijenoorder, FSV en alle vrijwilligers die hebben geholpen bij het realiseren van de fantastische sfeeracties dit seizoen. Afgelopen zondag was het er ook weer ééntje om in te lijsten.

Feyenoord en Het Legioen, gefeliciteerd!