Laatste LN'de

Feyenoord Jaarboek ’16 – ’17 ** PRE-ORDER **

Gepubliceerd op 09 april 2017 - 09:52

Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het supportersjaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders.

Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, maar heerlijke verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Feijenoorder ben je namelijk niet alleen negentig minuten op zondag, maar 24/7. Van trippies naar alle uithoeken van Europa, bloed-zweet-en-tranen bij weer een schitterende sfeeractie die op het nippertje gereed is en dorstige Pre Match Drinking Sessions. Heerlijke verhalen, recht uit het hart. Rauw en omlijst met honderden foto’s, waarvan velen niet eerder gepubliceerd.

En juist hiermee onderscheiden de jaarboeken van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker bij een kampioenschap van Feyenoord zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord.

Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zesde uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving. Voor slechts EUR 24,95 (incl. verzendkosten) ontvang je ‘m thuis zodra ie nog warm van de drukker komt.