Laatste LN'de

Ingezonden: Feyenoord Shitty Debat

Gepubliceerd op 29 maart 2017 - 08:35

Kameraden!

Vandaag is De Kuip jarig, het mooiste meisje van de klas is 80 jaren jong. Afgelopen nacht is haar verjaardag al groots gevierd met fakkels, lichtkogels, stroboscopen, en ga zo nog maar even door.

Een grote smet op haar verjaardag is helaas wel aanwezig, een aantal zakkenvullers proberen de mensheid wijs te maken dat ze niet meer mee kan met de rest, ze zou te oud zijn, en levert niet genoeg geld op. Daarom moet er een compleet nieuw stadion gebouwd worden, wat een toeristische trekpleister moet zijn groter als die van Manchester United – (zie je het voor je?).

Ook al hebben de mannen van Red de Kuip meerdere malen aangetoond een beter alternatief te hebben, want dat is het en dat weet je als je je erin verdiept, geeft de club hier geen aandacht aan. Ze komen met de slapste excuusjes waarom renovatie niet goed genoeg zou zijn. Iedereen met een Feyenoord-hart weet dat dit de grootste onzin is die er bestaat, en wij zullen daarom ook geen discussie gaan voeren onder dit bericht: wil je een nieuw stadion? Dan ben je geen Feyenoorder.

Diezelfde zakkenvullers proberen zo door middel van valse propaganda een nieuw stadion door onze strot te duwen! Journalisten durven bijna geen eerlijk & oprecht artikel te schrijven, omdat ze dan in het vervolg niet meer welkom zullen zijn bij Feyenoord. De (helaas) meerderheid neemt al dit zielige gelul zomaar aan voor waar en gaat ervanuit dat een nieuw stadion het beste is voor Feyenoord. Dus NIET!

We hebben het hier natuurlijk over de grootste ziekte van de afgelopen jaren: Feyenoord-City. Dit plan moet volgens de zakkenvullers koste wat kost doorgaan want anders zullen we nooit meer een prijs winnen, zo sprak men voor we ineens de KNVB-beker hadden gewonnen, en nu af stevenen op het kampioenschap. Nee, zonder nieuw stadion blijven we achter op de concurrenten uit de hoofdstad & Eindhoven. Wat blijkt? Het spelersbudget gaat uiteraard omhoog, maar ondanks een investering van heb ik jou daar halen we de concurrent nog niet eens in. En die gaan ook gewoon door in de tussentijd!

Waarom willen deze mensen dan zulke grote risico’s lopen op basis van aannames & zonder garanties? Simpel, geld. Zo zou de grond waar dit nieuwe luchtkasteel moet komen te staan nog worden overgekocht van een commissaris. Deze heren hebben er zelf zo ontzettend veel profijt van dat ze iedereen maar wijsmaken wat goed is en wat niet. Kappen met die fucking onzin!

Komende donderdag is er in het Arminius een zogenaamd ‘’Feyenoord-City debat’’. Dit is het laatste publieke optreden voordat er gestemd gaat worden binnen de politiek dus we moeten onze stem laten horen. Graag vragen wij dan ook jullie om daarheen te komen en voor een laatste maal je stem te laten horen!

Een eerder vergelijkbaar debat leidde tot een herziening van de plannen, dus het heeft wel degelijk zin aangezien wethouders en politieke partijen aanwezig zullen zijn om de reacties mee te nemen in hun besluitvorming.

In het kort:

  • Ben je tegen een nieuw stadion dat door je strot geduwd word met onzin-argumenten?
  • Wil je het beste voor Feyenoord?

kom dan donderdag! 20:00 uur in Arminius Rotterdam; Museumpark 3. Of je er nou verstand van hebt of niet: De Kuip mag niet verloren gaan, en dat mogen ze weten ook!

Tickets zijn 3 euro en te verkrijgen op: http://arminius.nu/programma/feyenoord-city-debat/