Laatste LN'de

Ruzie in de Feyenoord familie?

Gepubliceerd op 24 december 2016 - 11:58

naamloos-1

naamloos-2

Pim Blokland treedt per direct af als commissaris van Feyenoord. Blokland heeft dit gisteren schriftelijk laten weten aan de overige leden van de Raad van Commissarissen en de directie van de Stadionclub. Over de achtergronden van het besluit doen Feyenoord en Blokland geen nadere mededelingen.

Geen mededelingen? Dat is dus knallende ruzie vlak voor kerst. Mooi en triest tegelijk. Want als de ‘redder van Feyenoord’ via de achterdeur eruit wordt getrapt dan is dat per definitie geen leuke dag. Het is vandaag een trieste dag. Nog triester is het dat iedereen weet dat Blokland overal welkom was en alles mocht doen. Tot zelfs hij niet meer om het disfunctioneren van de incompetente organisatie heen kon. Dat was nog geen 6 maanden geleden. Blokland mocht ineens niet meer met de spelers mee naar uitwedstrijden. Blokland was zelfs door het toedoen van Eric Gudde niet welkom bij de huldiging op het stadhuis.

Ja Pim. Zo gaat dat. Zolang je heult met de vijand en alleen maar ja en amen knikt dan mag je alles. Maar zodra je iets gaat vinden van het volkomen idiote wanbeleid dat ze op dagelijkse basis uitvoeren dan verketteren ze je sneller dan christenen de roodharigen.

Pim het was jammer dat je je helemaal in hebt laten pakken door deze incompetente idioten toen het er toe deed. Je had de kans om de redder van Feyenoord te worden, maar nu ga je via de achterdeur anoniem de goot in. Nagetrapt en bespuugt door dezelfde mensen wiens hachje jij persoonlijk hebt gered.

Bedankt voor de mooie jaren. We hebben gelachen. Straks in een nieuw stadion weer lekker flesjes rapen op Vak X.

Liederlijk kerstfeest!!