Laatste LN'de

Wij Zijn Feyenoord!

Gepubliceerd op 30 juli 2014 - 12:10

De foto op de cover van het prachtige jaarboek ‘Wij zijn Feyenoord’ toont de Noordzijde tijdens de thuiswedstrijd tegen Koeban Krasnodar in de zomer van 2013. Zelden gingen titel en foto zo Hand in Hand als op deze cover. Het elftal had die avond onze steun hard nodig. En dus zorgde het Legioen voor een machtige wervelstorm, die oversloeg van tribune naar veld. Jij, ik… wij zijn Feyenoord!

En vanavond is weer zo’n avond. Vroeg in het seizoen, zonder een aantal vertrokken spelers, maar met een grotendeels jeugdig elftal dat moet en zal knokken voor de eer van onze club. Aangevuurd door het Legioen. Een goed resultaat vanavond is -met de uitwedstrijd nog voor de boeg- van cruciaal belang. Besiktas uitschakelen betekent gegarandeerd een groepsronde in één van de twee Europese toernooien. Belangrijk voor de club, lekker voor het Legioen.

Oproepen zijn niet nodig, elke Feijenoorder is doordrongen van het belang vanavond. Wel willen we elke Feijenoorder er op wijzen dat het prachtige jaarboek ‘Wij zijn Feyenoord’ vanavond te koop is op Varkenoord. Mogelijk je laatste kans het boek offline aan te schaffen. Vanaf een uurtje of vijf staan de verkopers ter hoogte van het speeltuintje op Varkenoord. Voor twee tientjes krijg je het boek en een tassie, zodat je hem ook weer netjes thuis krijgt na de hopelijk heerlijke wedstrijd.

Ook de verkopers willen vanavond op tijd naar het stadion, dus de verkoop zal eerder stoppen dan gebruikelijk. Houd er dus rekening mee dat je het boek zo veel mogelijk voor 19:08 koopt. Daarna kan de verkoop elk moment afgelopen zijn.

Kom op, Feijenoorders. Wij zijn Feyenoord. En dat gaan we weer laten zien aan Europa!

Boek-2013-2014-Wij-Zijn-Feyenoord-624x624