Laatste LN'de

Elites beroven volk van club

Gepubliceerd op 30 maart 2017 - 23:23

Vanavond bij het Arminius debat is pijnlijk duidelijk geworden dat supporters en clubleiding het totaal niet met elkaar eens zijn. Logisch. Want er wordt geen enkele poging ondernomen om supporters deel te laten maken in de besluitvorming rond Feyenoord City. Ja. De supportersvereniging mag mee kijken achter de schermen, maar ook die wordt letterlijk niets gevraagd.  Feyenoord City lijkt een ruime meerderheid van de fracties over de streep te hebben getrokken. Het debat in Arminius vanavond was dan ook vooral om het pleps een kans te geven hun ongewenste stem te laten klinken.

Diverse vertegenwoordigers van de politieke partijen gaven vanavond aan Lunatic News aan dat, sommige onder voorbehoud van wat puntjes en komma’tjes, hun partij het licht op groen gaat zetten. Daarmee is er een meerderheid in de gemeenteraad en kunnen we niet anders concluderen dan dat de foute kant heeft gewonnen. De nieuwbouw-maffia heeft zijn zin. De elites hebben het volk van hun club beroofd. De enge glimlachjes bij het ontwijken van alle moeilijke vragen spraken boekdelen. En waarom zouden ze ook? Supporters zijn niks. Die heb je nergens voor nodig.

Een zwart hoofdstuk in de geschiedenisboeken, in een tijd waar Feyenoord alleen nog met een wonder gered kan worden uit de handen van enge glibberige mannetjes kunnen we alleen nog maar voor de geschiedenis boeken schrijven; Vergeef het hun. Ze weten niet wat ze doen.

Het einde?