Laatste LN'de

Megalomane Nachtmerrie: Als jij er niets aan doet gaat donderdag De Kuip naar de sloop! Doe wat! Hoe? Klik hier!

Gepubliceerd op 08 mei 2017 - 15:41

Jippie. Weer een stadionitem. Afgelopen week hebben we er bewust niks over geschreven, maar och och, wat konden we erover schrijven. Een groot aantal clubiconen waaronder Willem van Hanegem en Leo Beenhakker hebben Feyenoord City doorgezaagd in de media. Volkskrant, NRC, AD en ook VI plaatste zwaar kritische kanttekeningen bij het kansloze plan waar de idiote bestuurders van Feyenoord nu mee de gemeenteraad chanteren.

Immers: Geen nieuw stadion? Dan geen gebiedsontwikkeling. Het mes op de keel bij de raadsleden van Rotterdam lijkt zijn vruchten af te werpen, want een rondvraagje van Lunatic News bij diverse politieke partijen geeft een duidelijk beeld: “Dat stadion willen we eigenlijk nee tegen zeggen, maar ja, die gebiedsontwikkeling willen we wel graag”.

Gaat dit dus de week worden waarin Feyenoord niet alleen na 33 speelrondes de landstitel uit hangen heeft, maar ook nog eens de week waarin het lot van De Kuip gezegeld gaat worden én daarbij terloops de voetbalclub Feyenoord ook nog eens voor 30 jaar lang tot middenmoter gedompeld gaat worden? Dit kan wel eens de zwartste week in de geschiedenis van de club gaan worden, maar het heeft ook nog de mogelijkheid om een van de mooiste weken in de geschiedenis van de club te worden.

Politiek Rotterdam kreeg gisteren een voorbode te zien van wat er gebeurd als Feyenoord een middenmotor wordt die er niet in slaagt prijzen te winnen. Het besef dat gebiedsontwikkeling mogelijk is met een gerenoveerd stadion waar Feyenoord weer glorie kan beleven is er ook. Laten wij ervoor zorgen dat deze week die verfoeide partij dicipline de deur uit gaat. Kortom:

WELK RAADSLID LAAT ZICH NIET CHANTEREN DOOR FEYENOORD CITY EN STEMT DONDERDAG TEGEN?

Dus bij deze dan nu de stemwijzer. Welke partijen laten zich momenteel chanteren door het grote geld om Feyenoord op de knieën te krijgen? Welke partijen mailen heeft nog zin om te mailen en welke niet? En de stemverhouding. Onderstaande bij partijen die nog van invloed zijn een maillijst. Bombarderen die handel!!