Laatste LN'de

Reuring! Rotterdam keert zich tegen kansloze stadionplan van E. Gudde en J. van Merwijkagent

Gepubliceerd op 18 april 2017 - 13:41

Vorige week werd tijdens het afsluitende #stadiondebat (Sowieso: Opvallend, 0,0 mensen die positief zijn over dit hele plan op Twitter, letterlijk iedereen met een opinie is tegen) ** Update: Stop maar met kijken; Socialmedia vervuild door nep-accountjes van de nieuwbouw-mafia die sinds verschijnen van dit artikel als paddestoelen uit de grond schieten. Hoe slecht is een plan wel niet als je manipulatie nodig hebt om het te realiseren? ** van de gemeenteraad de druk hoog opgevoerd. Feyenoord City zette de gemeenteraad het mes op de keel om zwaar overhaast en extreem onder-geïnformeerd deze week nog een besluit te nemen over hun 1,4 miljard euro kostende plannetje (waar nu dus ook nog eens 3 miljard bij lijkt te komen voor een metro en een derde stadsbrug). Eric Gudde loog er nog even lustig op los en draaide de gemeenteraad een loer voor met vrouwenvoetbal en de relatie met de supporters en begon natuurlijk weer uit die fantastische enquête waaruit blijkt dat 103% van alle supporters voor zijn idiote plan is (daarom hangt het stadion ook vol met pro-Gudde spandoeken en zijn er legio pro-Gudde marsen van vrede gegeven met honderdduizenden volgers…

Maar ach, relatie met supporters? Who gives a fuck as Feyenoord-City het rellen-walhalla van de wereld wordt. Toch?

Supportersraad over de zeik, want nog geen drie weken ervoor heeft Martin van Geel aangegeven helemaal niets te zien in vrouwenvoetbal en werd er met geen woord gerept over de slechte relatie met de supporters. Geen zorgen; Als de incompetente clubleiding van Feyenoord geen ruzie heeft met supporters dan maken ze het wel.

Tja. Leugens. Het is de rode draad in Feyenoord-City. Overal, letterlijk OVERAL wordt over gelogen. Over de risico’s. Over de kosten. Over de mobiliteit. Over de waterleidingen. Over het ontwerp. Over de betrokkenheid van supporters. Over de onderlinge verhoudingen binnen de ‘Feyenoord familie’. Ze liegen zelfs over het verdienmodel.

Laten we eerlijk zijn. Als Feyenoord City echt een goed plan was: Dan hoefde praatjesmaker Frank Keizer niet alles continu aan elkaar te liegen om zieltjes te winnen!!

Ohja, en dan was er nog Adriaan Visser de man die de kartrekker is bij de gemeente. De reden waarom D66 straks met dit idiote plan moet gaan instemmen, omdat ze hun wethouder niet willen laten vallen. De man die de stad voor miljoenen liet oplichten door zijn vertrouwen te leggen in dubieuze handelaartjes van het Waterfront. Geeft nu zijn geld aan Leendert Bikker en co. Nog zo’n dubieuze meneer waarvan de stad Milaan uit Italië nog een paar miljoen te goed heeft… Precies ja. Die meneer Visser staat doodleuk te vertellen dat Feyenoord als benchmark voor het nieuwe stadion, het nieuwe stadion van FC Twente heeft genomen.

Logisch man. Hoe gaat het nu met FC Twente? Juist ja. Goed plan dit.